Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az eDuna webshop tulajdonosa az Impextel 2005 Kft. 2005 óta van jelen a közép-kelet-európai piacon. Cégünk fő profilja a technikai termékek kis-és nagykereskedelme.

2019. nyarán nyitottuk meg Budapesten a Westend bevásárlóközpontban Baseus márkaboltunkat, pár hónappal később pedig B2C webshopunkat BaseusWestend néven, ami mostantól új néven és teljesen átformált arculattal várja Vásárlóinkat az online piactéren.

Hogyan lett eDuna?

Vállalkozásunk székhelye Baján található és ennek a varázslatos kis városnak, valamint az itt élőknek minden mozzanatát áthatja a Duna közelsége és a folyami halakból főzött halászlé illata.A Duna az, ami összeköt minket nem csak a magyar fővárossal, hanem számtalan európai településsel, Baját egy rendkívül fontos kereskedelmi útvonal részévé téve.Sajnos a pandémia miatt a Westendben található Baseus márkabolt bezárására kényszerültünk, az innovatív megoldások iránti érdeklődésünk és lelkesedésünk nem lankadt, tevékenységünket nem adtuk fel, és nemes névadónkhoz hasonlóan a technológia kis forrásából folyammá szeretnénk szélesülni mi is – jelentősen bővítettük a forgalmazott márkák körét és folyamatosan kutatunk újabb és újabb termékek iránt, hogy azokat eljuttassuk Vásárlóink otthonába.