Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite elektromos roller, fekete EU

219.000 Ft
Mennyiség:db

Szállítás

GLS
1399 FT-tól
FOXPOST
1299 FT-tól
MPL
890 Ft-tól
Cikkszám: 35792
Elérhetőség: raktáron
Gyors kiszállítás az ország egész területén!
Itt vásárolhatsz! Garantált vásárlói adat- és jogvédelem!
Nincsenek rejtett költségek.

Leírás

Utazz stílusosan!

Alumínium ötvözetből készült test

Stílusos dizájn

Letisztult kormány + merész színvilág

25km/óra maximális sebesség*

Erőteljes teljesítmény utazáshoz

3 lépésben összecsukható

20km-es hatótávolság*

Könnyedén megbirkózik a rövid távolságokkal is

Akár 14%-os emelkedőn is felmegy*

Könnyedén megbirkózik a különböző útviszonyokkal.

Gyors haladás és jó kapaszkodóképesség

A vékonyabb váz ugyanolyan erős teljesítményt nyújt, de kisebb terheléssel a karosszériára, így a robogó fokozott sebességet és mászóképességet biztosít a gyors, stabil és könnyű közlekedéshez.

 • 14 % kapaszkodóképesség*
 • 25  km/óra maximális sebesség*
 • 300  W névleges teljesítmény*

3 féle szabadon állítható sebességfokozat beállítása a különböző haladási igények kielégítésére

Válts a 3 teljesítmény mód között - Gyalogos, Normál és Sport - a különböző élethelyzeteknek megfelelően, mint például a gyors utazás vagy a hosszabb akkumulátor-üzemidő!

 • Gyalogos mód 6km/óra*
 • Normál mód 15km/óra*
 • Sport mód 25km/óra*

Kiváló minőségű lítium akkumulátor, 20km utazási távolság

A kiváló minőségű lítium akkumulátor 36 szigorú teszten ment át, és teljesen feltöltve 20 km-es hatótávolsággal rendelkezik, ami bőven elegendő rövidebb utazásokhoz. Ugyanakkor a BMS intelligens módon gondoskodik az akkumulátor körültekintő védelméről.

Nagy szilárdságú alumíniumötvözet anyag, könnyű és könnyen mozgatható

A pörgős és gyors életmódot folytató fiatalok számára tervezett roller könnyű, nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, így könnyebb, egyszerűbben emelhető és kényelmesebben hordozható, amikor épp nincs használatban.

 • Nagy szilárdságú alumínium- ötvözetből készült váz
 • Könnyű és nagy szilárdságú, rejtett hegesztési pontokkal az egységes stílusért
 • Általános alumíniumötvözet
 • Alacsony intenzitású, folyamatos vastagítási technológia

Letisztult T-alakú kormány kompakt megjelenéssel és tapintással

Az egyszerűsített kormány kialakítás letisztult és könnyed látványt biztosít. Az első lámpák is lejjebb kerültek, hogy csökkentsék a kormány felső súlyát, és így hely szabadult fel a nagyobb műszerfal számára, optimalizálva a felhasználó kijelző élményét.

Klasszikus ergonómia, kényelemre tervezve

10mm-rel szélesebb fellépő a jobb stabilitás és kényelem érdekében.

A fedélzet szélessége 10mm-rel megnövelt, hogy javítsa az álló stabilitást rollerezés közben, biztosítva a stabilabb és kényelmesebb utazást.

Integrált kijelző az áttekinthető információkért egy pillanat alatt

A korábban megosztott kijelzőterületeket egyetlen kijelzőbe* integráltuk, minimalista elrendezéssel, a jobb és áttekinthetőbb élmény érdekében.

Nagymértékben javult a kijelző láthatósága rollerezés közben

Újradefiniált felhasználói felület*, jobban elkülönülő információs területekkel, kiemelt sebességinformációkkal és ikonos akkumulátor-állapotsávval. A műszerfal mostantól sokkal könnyebben leolvasható, még göröngyös úton való közlekedés közben is.

 • Kiemelkedő, könnyen megkülönböztethető sebességfokozat-beállítások
 • A sebességinformáció félkövérre változott
 • Színkódolt információk, világos és könnyen értelmezhető
 • Egyszerű és egyértelmű akkumulátorszint jelző

Frissített app-os felhasználói felület, könnyen értelmezhető információk első ránézésre

A kezdőlapon megjeleníthetőek a menetadatok, a legutóbbi utazások előzményei és a járműhiba figyelmeztetések.

 • Becsült teljesítmény
 • Biztonságos kapcsolat
 • Hibajelzések

Merész színösszeállítások, vintage stílusú kerék

A színösszeállítások merészek és fiatalosak, a fekete/fehér szín piros szegéllyel lett kombinálva. Ugyanakkor a kereket kerékfedéllel egészítették ki, hogy vintage, mégis stílusos megjelenést kölcsönözzenek neki.

* 25km/óra maximális sebesség: Szobahőmérsékletű (25±5)°C és ≤3m/s átlagos szélsebességű körülmények között, 50%-os akkumulátor töltöttségi szinttel tesztelt elektromos rolleren, Sport üzemmódra állítva, a segédhajtási területen gyorsítva és a tesztterületre érve a maximális sebességet fenntartva a tesztterületen a maximális sebesség 25km/óra volt, a fordulatszámmérővel vagy Bluetooth-szal, illetve a műszerfalon mérve. *A maximális sebesség országonként változhat a helyi előírásoktól függően.

* 20km-es hatótávolság: A China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products által végzett tesztek szerint, teljes akkumulátor töltöttségi szint és 75kg-os járműterhelés mellett, a robogó állandó 15 km/órás sebességgel haladva sík úton, amíg a jármű sebessége jelentősen le nem csökkent, úgy, hogy nem tudott mozogni, a mért hatótávolság több mint 20km volt. A jelentés száma: OTA1-20220604.

* Gyalogos üzemmód 6km/óra: A maximális sebességgel megegyező vizsgálati feltételek mellett az elektromos roller mért maximális sebessége gyalogos üzemmódban 6km/óra volt.

* Normál üzemmód 15km/óra: A maximális sebességgel megegyező vizsgálati feltételek mellett az elektromos roller mért maximális sebessége normál üzemmódban 15km/óra volt.

* Nagyszilárdságú alumíniumötvözet: 6061-es alumíniumötvözet, a GB/T6892-2015 szabvány szerint keménység és szakítószilárdság szempontjából tesztelve.

* 14%-os kapaszkodóképesség: Amikor a 75kg ± 5 kg összterhelésű és 70% ± 10%-os akkumulátortartalmú rollerrel 15km/óra sebességgel egy 10m-es rámpán alulról felfelé haladunk, a jármű stabilan tud haladni a rámpán, a teszt során nem akad el, és a rámpa tetejéről 6km/óránál nagyobb sebességgel kell kilépnie. Megfelelési követelmény: 13%-nál nagyobb lejtőn való feljutási képesség. Jelentés száma: OTA1-20220604

* 300W névleges teljesítményű vizsgálati módszer: A QB/T 2946-2020 szabvány 5.2.1. pontja szerinti erőmérőn mért teljesítmény 4,8N.m névleges nyomaték mellett. Megfelelési követelmény: 250W±20W. Jelentés száma: OTA1-20220604.

* Vékonyabb keret és szélesebb fedélzet a referencia termékhez képest Mi Electric Scooter Essential.

* Újradefiniált felhasználói felület és integrált kijelző a referencia termékhez képest Mi Electric Scooter Essential.

* A töltőport felfelé és az összecsukható mechanizmus előre került a Mi Electric Scooter Essential referenciatermékhez képest.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.