Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Dreame Bot W10 MOP Vacuum Cleaner robotporszívó, fehér EU

296.990 Ft
Mennyiség:db

Szállítás

GLS
1399 FT-tól
FOXPOST
1299 FT-tól
MPL
890 Ft-tól
Cikkszám: XIADW10WHT
Elérhetőség: raktáron
Gyors kiszállítás az ország egész területén!
Itt vásárolhatsz! Garantált vásárlói adat- és jogvédelem!
Nincsenek rejtett költségek.

Leírás

Új D- alakú kivitel 

A legtöbb szabványos robotporszívótól eltérően az új Dreame továbbfejlesztett kialakítású D betű alakjában. A hagyományos kör alakú formákkal ellentétben jobb porszívózást biztosít, különösen a szobák sarkában. A Dreame Bot W10 így nem csak az oldalsó forgó sörtéjű kefére támaszkodik a sarkok porszívózásakor, hanem formájával is hozzájárul a jobb minőségű porszívózáshoz.
A tetején található egy lézerérzékelő, három vezérlőgomb és egy fedél, amellyel hozzáférhet a portartályhoz.
Az alsó részen egy forgó kefe található, ami ebben az esetben nagyobb. Ez kb 19 cm. Ezen kívül van még egy 5 karú oldalkefe, amely összegyűjti a szennyeződéseket a fő kefe felé, az érzékelők és egy pár forgó felmosók.

Nagy szívóerő és ütésmentes vákum érzékelők 
A Dreame Bot W10 robotporszívó nagy szívóerővel rendelkezik 4000 Pa, ami már nálunk is bevált az L10 Pro és Z10 Pro modelleknél, melyek tesztelésére volt lehetőségünk. Ezekhez a modellekhez hasonlóan az újdonság is több érzékelővel rendelkezik.
A fő a felső részben található lézerszenzor, amely érzékeli a teret. Ez LIDAR azonban a szkenner továbbfejlesztett, lehetővé téve számára, hogy térképet készítsen a térről 12-szer gyorsabban a régebbi modellekhez képest, még éjszaka is sötétben. Vannak azonban érdekes szenzorok is, amelyek felesleges akadályok nélkül gondoskodnak a porszívózásról vagy a felmosásról.
Az alsó részen van még ultrahangos érzékelő amelyet a szőnyegek felismerésére használnak. Ha a porszívó szőnyeget észlel, és vákuum üzemmódban van, automatikusan a maximálisra növeli a szívóteljesítményt a jobb vákuum minőség érdekében. Felmosás közben elkerülheti a szőnyeget, hogy ne nedvesedjen fölöslegesen.

Felejtse el a rossz minőségű felmosást 
A Dreame Bot W10 azonban más. Főleg az alsó részén található forgó felmosópárral vonz, amivel páratlanul jobb minőségű felmosásról gondoskodik. A felmosók nagy sebességgel forognak 180 fordulat / perc és nyomást gyakorolni 10 N, aminek köszönhetően a beszáradt szennyeződéseket is eltávolítják.

Állomás a felmosók automatikus tisztításához 
A porszívóhoz tisztítóállomás is tartozik, amely még magasabb szintre emeli a felmosást. Belül tiszta és szennyezett víz tárolására szolgáló tartályokat rejt, amelyek kapacitással rendelkeznek 4 L. Amikor egy pár felmosó bepiszkolódik, a porszívó visszatér az állomásra, ahol a felmosókat megtisztítják.
Az első tisztítási lépésben a felmosókat tiszta vízzel leöblítik, alulról több fúvókával. Az öblítés során a felmosók forognak és dörzsölődnek a finom barázdákhoz, amelyek gondoskodnak a felmosóba ragadt szennyeződések eltávolításáról. Ebben a folyamatban a piszkos vizet egy tartályba ürítik szennyezett vízzel, amelyet ezután egyszerűen kiönthet.
Felmosás után magukat a felmosókat nemcsak megtisztítják, hanem forró levegővel meg is szárítják. Ez megakadályozza a baktériumok és gombák növekedését a mopokban. A felmosórendszer így valóban a legapróbb részletekig át lett dolgozva.

Akkumulátor, tisztítás módok és hangvezérlés 
A Dreame Bot W10 kapacitású akkumulátorral rendelkezik 6400 mAh, aminek elegendőnek kell lennie egy körülbelüli terület olvasásához 300 m2. A tisztítóállomás kis információs kijelzőjén megtalálja az akkumulátor aktuális kapacitását százalékban. Ha a porszívó tisztítás közben kisül, automatikusan visszatér az állomásra. Feltöltés után a tisztítás folytatódik
A Dreame márka új robotporszívója együttműködik a Xiaomi Home alkalmazással, amelyben három tisztítási mód közül választhat - porszívózás, felmosás és 2 az 1-ben (porszívózás és felmosás egyszerre). Porszívózáskor 4 fokozat közül választhat a csendes porszívózástól a maximális teljesítményig. Felmosáskor három szint közül választhat.
Népszerű tisztítást végeznek a térkép egy kiválasztott részén, az ún tiltott zónák, vagy virtuális falak, vagy a térkép szobákra való felosztása saját elképzelései szerint. A porszívó többszintes házban is használható, mivel 3 különböző térképet tud megjegyezni.
Élvezni fogja a hangvezérlést is az Amazon Alexa rendszer segítségével. A Dreame Bot W10 így a legjobb robotporszívók közé tartozik, a minőségi mopingra összpontosítva.

A csomag tartalma:

  • Robotporszívó
  • Öntisztító / dokkoló állomás
  • Tisztítókészlet
  • Hálózati tápkábel
  • 2 db felmosó
  • Oldalkefe

A termék mérete: 13,14 x 12,36 x 4,15 hüvelyk
Csatlakozás típusa: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Névleges bemenet: 220-240V
Névleges teljesítmény: 55W
Akkumulátor kapacitása: 6400 mAh
Portartály: 450 ml

A termék mérete: 14,76 x 15,74 x 16,92 hüvelyk
Névleges bemenet: 100-240V
Névleges kimenet: 19,8V === 1V
Névleges teljesítmény: 65W
Tiszta víz tartály: 1,06 gal
Szennyvíztartály: 1,06 gal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.