Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Ajándékozz egészséget!

Ajándékozz egészséget!

2022. 12. 08. 10:43:14

December hava elkezdődött. Közeledik az év vége, az ajándékozás és a családi együttlétek ideje. Mindannyian sokat gondolkodunk azon, mivel ajándékozhatjuk meg szeretteinket, barátainkat, esetleg magunkat. Végig gondoljuk, mi minden történt velünk, számot vetünk, összegzünk, felkészülünk az új évre. Néhányan fogadalmakat teszünk, mit és hogyan csinálunk majd másképp, esetleg jobban az elkövetkező évben. Mind az ajándékok kiválasztásában, mind pedig az újévi fogadalmak megvalósításában szeretnénk segíteni ajánlásainkkal.

Projektor kisokos

Projektor kisokos

2022. 11. 22. 09:55:43

Elveszel a projektorok kínálatában? Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Ha erre a cikkre találtál, akkor Te is biztosan játékra, prezentációkra vagy az otthoni moziélmény megteremtésére keresel jobb opciót! Segítünk választani!

Hogyan találd meg a tökéletes hordozható hangszórót?

Hogyan találd meg a tökéletes hordozható hangszórót?

2022. 11. 16. 11:02:59

A vezeték nélküli hangszórók palettája manapság a végtelenségig bővült. A hordozható változatokból nem túlzunk, ha azt mondjuk, napról-napra képesek előrukkolni valami jobbal, újabbal, másabbal, olcsóbbal, drágábbal, vízállóbbal… a tulajdonságokat akár órákig is sorolhatnánk. A választék olyan hatalmasra bővült, hogy könnyen elveszhetsz benne, ezért ezzel a kis összefoglalóval segítünk eligazodni a hangszórók végtelen tengerében.

Power bank – Milyet és hogyan érdemes?

Power bank – Milyet és hogyan érdemes?

2022. 10. 20. 15:07:21

A power bankok, (másnéven hordozható töltők vagy külső akkumulátorok) olyan kiegészítők, amelyek képesek eszközeink töltését vagy áramellátását biztosítani, amikor nem áll rendelkezésre más hálózati áramforrás. Hordozható energia, ami kis méretének köszönhetően elfér akár a zsebünkben is.

Baseus, a közönségkedvenc márka

Baseus, a közönségkedvenc márka

2022. 10. 12. 14:32:47

Felelős gondolkodású vásárló lévén, valószínűleg már eldöntötted, hogy csak megbízható kiegészítőket fogsz beszerezni. Innentől következik a termék kiválasztása, ami eddig nehezebb folyamat volt, hiszen sok-sok típusú és márkájú kapható a piacon. Ha nem vagy benne ebben a világban, biztosan csak a fejedet vakarod a számos töltő, kábel, audio eszköz láttán. Hála a Baseus innovatív elképzeléseinek, letisztulni látszik a helyzet.

Alakítsd okos otthonod a házikedvenceid igényeihez!

Alakítsd okos otthonod a házikedvenceid igényeihez!

2022. 09. 06. 14:13:35

Mivel a háziállatainknak is megvannak a maguk szokásai, bolondériái, elengedhetetlen, hogy figyelembe vegyük őket az okosotthonunk kialakításakor. Az okosotthonok egyre modernebb kütyükkel szolgálják ki a tulajdonosaikat - azonban ezt megtehetik a család kedvenc háziállataival is. Annyira nem is bonyolult, és csak néhány egyszerű módosításra van szükség ahhoz, hogy megkönnyítsük az ő és persze a mi életünket is!

A digitális otthon - otthontuning

A digitális otthon - otthontuning

2022. 08. 02. 14:08:21

A mai rohanó ütemű világ megmutatta, hogy a legfontosabb értékünk az idő. Az életünk jelentős hányadát munkával töltjük, a legfontosabbra, a családra és a barátokra csak kevés jut belőle. És akkor még nem is beszéltünk az „én időről” és a sportolásról sem. A házimunka igazi időnyelő… Ki az, aki a porszívózást választja a barátokkal töltött minőségi idő helyett? Szerencsére, az okos eszközök megjelenésével már nem kell végig küzdenünk magunkat a Maslow-piramis minden pontján, hogy megvalósíthassuk önmagunkat és önfeledten élvezhessünk minden felszabaduló percet!

Hogyan lett Baseuswestend-ből eDuna?

Hogyan lett Baseuswestend-ből eDuna?

2022. 08. 02. 13:39:16
Az eDuna webshop tulajdonosa az Impextel 2005 Kft. 2005 óta van jelen a közép-kelet-európai piacon. Cégünk fő profilja a technikai termékek kis-és nagykereskedelme.
Hírek

Hírek

2022. 04. 19. 16:47:32
Hírek és érdekességek a technika világából
AKCIÓ!

AKCIÓ!

2013. 12. 08. 18:19:56

bevezető