Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaomi Petkit Breezy 2 kisállat hordozó hátizsák, krémfehér EU

32.990 Ft
Mennyiség:db

Szállítás

GLS
1.590 Ft-tól
FOXPOST
1.590 Ft
MPL
990 Ft-tól

 

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.
A szokottnál nagyobb mennyiségű megrendelések beérkezése esetén, a szállítási idő változhat.

Cikkszám: XIAPETKSCCARRCWH
Elérhetőség: raktáron
Rendeld meg most!
Gyors kiszállítás az ország egész területén!
Itt vásárolhatsz! Garantált vásárlói adat- és jogvédelem!
Nincsenek rejtett költségek.

Leírás

Fedezd fel a világot a kedvenceddel.
A PetKit Breezy 2 hátizsák macskák és kisebb kutyák számára lett tervezve, hogy nagy ablakán keresztül mindig lássa, mi történik körülötted. Egy okos szellőztető rendszer biztosítja, hogy a háziállatod mindig friss levegőhöz jusson. Emellett kézi módon is beállíthatod a légáramlás sebességét. A termék lágy világítással is rendelkezik, amelyet szükség szerint bekapcsolhatsz. Ugyanakkor a hátizsák rendkívül könnyű és kényelmes, valamint strapabíró is. A szellőztető és világító rendszer megfelelő működéséhez egy powerbank (nem tartozék) szükséges.

A világ ablaka
Mostantól kedvenced kényelmesen figyelheti, mi történik körülötted, miközben egyre érdekesebb helyeket fedeztek fel együtt. A Breezy 2 hátizsákba egy nagy ablak került, amelyen keresztül több háziállat is élvezheti a világot. Az ablakot színezték, hogy kevésbé a vakítson az erős fény és kényelmesebbé tegyék a négylábú házikedvencek utazását.

Kedvenced számára készült
A PetKit Breezy 2 hátizsák macskák és kisebb, legfeljebb 4 kg súlyú kutyák számára lett tervezve. Tartalmaz eltávolítható párnázást, hogy kedvenced stabil helyen és hihetetlenül kényelmesen utazzon. Az oldalsó zsebek lehetővé teszik kisebb tárgyak tárolását - például a kedvenced jutalomfalatjait. A hátizsák kibővített alja garantálja a több helyet kedvenced számára, és lehetővé teszi a szabad mozgást.

Fejlett szellőztető rendszer
Nem kell aggódnod, hogy a kedvencednek nem jut friss levegőhöz. A hátizsák több nyílással, egy ventilátorral és fejlett szellőztető rendszerrel van felszerelve. Körülbelül 20 másodperc után kedvenced friss levegőt lélegezhet. Hőmérsékletérzékelővel is rendelkezik az automatikus hőmérsékletszabályozáshoz. Ennek köszönhetően kedvencednek nem lesz fojtogatóan melege! Kézi módon is beállíthatod a légáramlás sebességét. 

További világítás
Éjszaka utazol? A Breezy 2 hátizsák tökéletes választás lesz számodra! A termék egy kis fényforrással van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben megvilágítsd és figyelemmel kísérd a kedvencedet. A lámpa bekapcsolása nagyon egyszerű és gyors. Amikor bekapcsolod a lámpát, a hátizsák belseje fokozatosan világosodik, hogy ne riassza fel pihenő kedvencedet. Az fényerősséget is beállíthatod. A világítás bekapcsolásához csatlakoztatni kell a hátizsákot egy powerbankhoz (nem tartozék).

Strapabíró és kényelmes
Ez a különleges hátizsák hosszú ideig szolgálni fog. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hihetetlenül strapabíróak és ellenállóak a sérülésekkel szemben. Nem fogja tönkretenni a kedvenced foga és karma! Ennek ellenére a hátizsák meglepően kényelmes. Kb. 1,4 kg tömegű, és gondosan tervezett, ergonomikus kialakítással rendelkezik. A hátul elhelyezett lélegző háló és a speciálisan tervezett vállpántok kényelmes használatot biztosítanak. Ráadásul a fém lábak lehetővé teszik, hogy stabilan helyezd el a hátizsákot a földön - nem kell aggódnod amiatt, hogy felborul!

Paraméterek

Márka Xiaomi
Modell PetKit Breezy 2
Méret 33 x 30 x 45 cm
Anyag ABS, PC, fabric
Súly 1.4 kg
Szín krémfehér
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Töltsd le az e-Duna appot!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.